Brons Partner VVV Amsterdam Speciale fietstocht met gids
Ajaxbike fietsverhuur en fietstours

Fietstours en fietsroutes

U kunt zelf een van de routes rijden om de stad te ontdekken, of mee met een tour onder begeleiding van een gids. Natuurlijk verzorgen we groepstours op maat en op aanvraag! Kom langs, bel of mail en wij maken graag een speciaal programma voor u op. Natuurlijk zijn er combinaties met andere activiteiten mogelijk.

Fietstour met gids: Amstelland-route

Een prachtige route dwars door de Pijp voert, langs de Amstel richting Ouderkerk aan de Amstel. Kijk voor een beschrijving bij "speciale fietstour met gids".

Programma op maat

Ideaal voor een bedrijfs- of familie-uitje of gewoon een leuke dag weg met vrienden. We maken met u een dag- of dagdeelprogramma waarbij een fietstocht wordt gecombineerd met bijvoorbeeld museumbezoek, picknick, boottocht of een ander thema.

Kijk voor een beschrijving bij "speciale fietstour met gids".

Fietsroutes: wij helpen u graag op weg!

 • Ontdek Amsterdam zelf, u krijgt bij ons een fietskaartje mee. Aan de Amsterdamse grachten...: highlights
  Amstel, Magere Brug, Hermitage, Stopera, Rembrandthuis, Nieuwmarkt, "de Wallen" , Dam, Begijnhof, Leideplein, Vondelpark, Museumkwartier.
 • Amsterdam De Pijp/Oud Zuid: moderne geschiedenis
  Gebouwd rond 1900, bieden de Pijp, de Rivierenbuurt en het omringende Oud-Zuid een kijk op verschillende architectuurstijlen, natuurlijk ook De Amsterdamse School!
 • Amsterdam-noord: Waterland
  Met het pontje over het Y, naar Nieuwendam, Schellingwoude, Durgerdam, Holysloot.
 • Amsterdam Oost: maritiem Amsterdam
  Langs de Nieuwmarkt, op naar de Oostelijke eilanden en Oosterdok, VOC-schip en scheepvaartmuseum.
 • Bij ons in de Jordaan..........: Amsterdam Centrum/West
  Nauwe straatjes met oude arbeiderswoningen, Anne Frankhuis, de Westertoren, Noordermarkt, Brouwersgracht en daarachter nog verscholen de Westelijke Eilanden.